Hvilken vinterpose skal jeg velge?

Hvilken vinterpose skal jeg velge?

Dunpose, ullpose, thermofyll.. det er mange alternativer å velge mellom når det gjelder vognposer. Når man skal velge vognpose er det flere ting som kan være lurt å tenke gjennom. Blant annet på vinterposer er det lurt å vurdere følgende;

  • Hvor i landet bor du, er det generelt kaldt eller mildt? 
  • Foretrekker du dun eller Down touch/thermofyll? 
  • Ønsker du vaskbar ull i rygg?
  • Forventning/ønsker om farger/design etc også i fht barnevognen?

Når det gjelder hvilken type barnevogn man har skal Easygrow vognpose passe de fleste modeller. Easygrow har flere modeller innen vinterposer. Easygrow NATURE, HOOD W, NORD og EXCLUSIVE. Alle vinterposer har fyll av deilig og varm kvalitetsdun. I tillegg kommer helårsposene GRANDMA i bambus/ull/dun og FLEX i down touch/thermo fyll.

Uansett hva du foretrekker, anbefaler vi at det benyttes skinn i bunnen på vogna på vinters tid. Dette for å unngå underkjøling når kulda setter seg.

Her er litt hjelp på veien til hvilken vognpose du skal velge.

EASYGROW Nature - BEST I TEST 2017  (Les mer om testen her..)

Easygrow NATURE er en av toppmodellene av vognposer som ble Testvinner for vognposer 2017 via FamilieKlubben VG og Babytesterne. Med tøft design og de unike egenskapene dunen har er dette vognposen for de kresne. 80/20 dun/fjær gjør vinterposen myk og varm. Down touch/thermo fyll i rygg. Kommer med nydelig fuskepels og lomme for småutstyr på utsiden. Nye flotte farger fra høsten 2017! En bestselger!

 MER INFORMASJON OM EASYGROW NATURE

EASYGROW Hood Wool

Easygrow HOOD Wool er vår andre bestselger innen vinterposer og er nå kommet med nytt design og nye farger. Med vaskbar ull i ryggen kan du kombinere det beste av både dun og ull og samtidig vedlikeholde den på en enkel måte. Vognposen har ull som kan både vaskes i maskin og tørkes i tørketrommel. 80/20 dun/fjær. 

 

MER INOFRMASJON OM EASYGROW HOOD WOOL

EASYGROW Nord

Easygrow NORD kommer samme myke tekstiler som Nature og Hood. Hele 90/10 dun/fjær og vaskbar ull i rygg gjør denne posen til den varmeste vinterposen Easygrow tilbyr. Bor man i sørlige deler der kulda kanskje ikke setter seg like mye, vil denne kanskje bli i varmeste laget. NORD er også litt smalere enn de andre modellen, noe som gjør at den passer bedre til mindre vognbager. Nye flotte farger fra høsten 2017. Kan kombineres med Easygrow Carry Board / bæreplate som gjør at du trygt kan bære inn barnet fra trilleturen uten å vekke det.

  

MER INFORMASJON OM EASYGROW NORD

EASYGROW Exclusive

Easygrow EXCLUSIVE er en ny modell for de kresne med moderne og trendy design. 80/20 dun/fjær og vaskbar ull i rygg. Nytt flott design og nye herlige farger. Meget god spenst i dunen og flere lag som ikke har gjennomgående sømmer. Inkludert forlengerdel og flanellpute. Kan kombineres med matchende shoppingbag. Ytterstoff i kraftig polyester (mer motstandsdyktig mot flammer, uten bruk av giftige flammehemmere.) EXCLUSIVE er fylt med deilig ventilerende og varmeisolerende Dun av høy kvalitet og produsert med tekstiler etter Öko tex 100.

                 

Mer informasjon om Easygrow Exclusive

EASYGROW Grandma

Easygrow GRANDMA (helårspose) er en ny eksklusive vognpose i nydelig flettestrikk i bambusviskose og ull. Med  uttagbar dundyne i 90/10 dun/fjær, som gjør den til en perfekt vognpose for hele året. Kommer også i modellen Grandma Saga med ulldyne istedetfor dundyne. 

  


MER INFORMASJON OM EASYGROW GRANDMA

EASYGROW Flex

Easygrow FLEX er helårsposen noen velger i stedetfor vognpose i dun. Kommer i polyester og ventilerende down touch/thermo fyll i rygg. En lettere vognpose som er perfekt for overgangen i årstidene. Den har elastiske sømmer som gjør at den former seg lett rundt barnet og gir en lun og god følelse. Kan gjerne brukes med lammeskinn når kulda kommer.

                            

MER INFORMASJON OM EASYGROW FLEX

EASYGROW Mini

Easygrow Mini er en herlig og lun bilstolpose i dun med Down touch/thermofyll i rygg for bedre ventilasjon og for at den ikke skal klumpe når man sitter på den. Bilstolposen er hele 87 cm lang som gjør den til en av de lengste på markedet. Universal tilpasning. Kommer med flere flotte farger fra høsten 2017.

      

MER INFORMASJON OM EASYGROW MINI

EASYGROW Lamb skin

Deilig mykt kvalitets skinn som holder barnet varmt, og er perfekt å bruke både for ekstra varme på vinteren og for å unngå underkjøling. I tillegg er den perfekt for overgangen mellom vår/høstpose og vinterpose. Kan brukes på begge sider. 

                      

   

                         

Større bilde: åpne linken her...

Posted on 2017-09-01 Hvilken skal jeg velge 0 37600

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.
Sammenlign 0